BAR

07.07.2017. /

 PETAK /

 21:15 /

 Medvedgrad

ZEMLJA
Španjolska
GODINA
2017
REDATELJ
Álex de la Iglesia
ULOGE
Mario Casas, Blanca Suarez, Jose Sacristan, Carmen Machi, Terele Pavez, Secun de la Rosa, Jaime Ordóñez
ŽANR
Triler / Mystery
Jezik:
-
TRAJANJE
102 min
ORIGINALNI NASLOV

El bar

U suradnji s našim prijateljima s @Motovun Film Festivala, prikazujemo BAR / EL BAR 07.07 u 21:15h na Medvedgradu! Ovaj sjajan mystery triler s crnohumornim elementima nabrijani je rollercoaster nakrcan iznenađujućim obratima, ludim prizorima i još luđim likovima koji će vas držati u neizvjesnosti do samoga kraja! Malo remek djelo kralja žanrovske kinematografije Alexa de la Iglesije je film koji nemate priliku gledati svaki dan!

Iza programa ‘Mastering’ stoje dva prekaljena house majstora DJ scene Gramophonedzie i Oysha! U želji da imaju zabavu na kojoj bi puštali muziku samo za sebe i po svom totalno slobodnom izboru, osmišljavaju ‘Mastering’ koji u vrlo kratkom vremenu postaje hit. ‘Mastering’ je projekt predstavljen kroz serijal party-a čiji se koncept zasniva na opuštenoj zabavi, neopterećenoj trenutnim muzičkim trendovima, a s akcentom samo na kvalitetnoj muzici, dobrom “groove”-u i pozitivnoj energiji! Gramophonedzie je ogromni uspjeh postigao singlom ‘Why Don’t You’, koji je od eksperimentalnog projekta prerastao u svjetski mega hit i dospio do 1. mjesta na MTV Dance Chart britanskog MTV-a! Pod pseudonimom Gramophonedzie Marko Milićević nastupa i radi već više od deset godina. Ogromni uspjeh postigao je singlom „Why Don’t You“, koji je od eksperimentalnog projekta prerastao u svjetski mega hit i dospio do 1. mjesta na MTV Dance Chart britanskog MTV-a! U svojoj DJ karijeri, Marko je bio podrška brojnim velikim DJ imenima na njihovim nastupima po Srbiji i cijelom svijetu. Bob Sinclar, Junior Jack, David Morales, The Shapeshifters, Basement Jaxx, Tom Novy, Axwell i Roger Sanchez samo su neka od njih. Marko Milićević je 2015. godinu započeo pokretanjem vlastitog labela “Gramo Recordings”, koji će ubrzo postati mjesto eksperimentiranja za nove projekte, ali isto tako i izlog Gramophonedzie klupske produkcije, njegovih live interpretacija te mjesto na koje su dobrodošli svi producenti istog glazbenog ukusa.

Oysha je pripradnik dobro poznate škole “feel good house” DJ-a. Puštao je s imenima poput Axwell, David Penn, Funkerman, Junior Jack & Kid Creme, Andy Ward, Tommyboy, Xpress 2, Juan Kidd, Milk & Sugar, Lisa Millet, SPIT, Salome de Bahia, Jazzy M, Soul Avengerz, Yves La rock, Beginerz, Daddy’s Groove, Alex Kenji, Seamus Haji, Pete Gooding, Gadjo, Tom Novy, Martijn Ten Velden, Julija Sikora, Weiss (UK), Paji, Josh Butler i mnogima drugima. Bio je i resident DJ u klubovima Dragstor Play, Brankow i barovima Lamartine & Le Petite Bistro, The Tubes, Re-Publika, Plastic, Sound, Mladost … Oysha i danas neumorno svira. Vrlo je tražen, ne samo zbog svojih tehničkih vrlina, već i zbog svojih sposobnosti da napravi odličan tulum i održi ga!

Cijene ulaznica:

Film + prijevoz – 55 kn
Early bird party 07.07. + prijevoz – 75 kn
Nadoplata za one koji su već kupili kartu za film: – do dana tuluma – 50 kn – na Medvedgradu – 65 kn
Paketi: – early bird party 07.07 + film + prijevoz – 105 kn
Prijevoz je osiguran iz Šestina – Medvedgrad – Šestine

Prijevoz do Medvedgrada je organiziran; oba dana autobusi će sa Šestina (kod crkve) kretati u 19:00 sati i voziti će svakih 20 minuta. Isto vrijedi i za povratak s Medvedgrada, a posljednji autobus kreće u 3:30 sati. Pozivamo vas na ranije buseve i warm up party od 19:00 sati, a tako ćete izbjeći i gužve!

BIO
Kultni redatelj, njegov rad podsjeća u tonu i stilu na onaj Guillerma del Tora. U jednom je trenutku trebao snimati “The Doom” (baziran na videoigri) s Arnoldom Schwarzeneggerom, ali to je propalo. Njegovi filmovi imaju svojevrsnu komičku oštricu koja je veoma slična ranim filmovima Petera Jacksona. Za razliku pak od Jacksona ili Del Tora, njegov rad još nije dosegao dovoljno veliku publiku u SAD-u. “Day of the Beast” (“El día de la bestia”) i “Acción mutante” imaju svoje vrlo predane ali malobrojne sljedbenike, a “Dance With the Devil” (Perdita Durango) će otići u povijest kao vjerojatno najčudniji film u kojem je Javier Bardem ikad igrao (izašao je u SAD-u samo nekoliko godina prije “Pre nego što padne noć”).