INVAZIJA TJELOKRADICA

02.07.2018. /

 PONEDJELJAK /

 21:45 /

 Ljetna pozornica Tuškanac

ZEMLJA
SAD
GODINA
1978
REDATELJ
Philip Kaufman
ULOGE
Donald Sutherland, Brooke Adams, Jeff Goldblum
ŽANR
SF / Horor / Triler
Jezik:
-
TRAJANJE
115 min
ORIGINALNI NASLOV

Invasion Of The Body Snatchers

SINOPSIS

nvazija tjelokradica je američki sci-fi suspence iz 1978. koju je režirao Philip Kaufman. Objavljen 22. prosinca 1978., ovo djelo zapravo je remake filma istog naslova iz 1956, koji se temelji na romanu The Body Snatchers Jack Finneyja. Matthew Bennell (Donald Sutherland) pretpostavlja kako je pritužba Brooke Adams na čudno raspoloženje supruga bračno pitanje. Međutim, nakon sve više sličnih zapažanja iz njegove okoline, počinje se brinuti, a kada pisac Jack Bellicec (Jeff Goldblum) i njegova supruga (Veronica Cartwright) otkriju mutirani leš – više nema mjesta sumnji. Opsjednut nevidljivim neprijateljem, Bennell mora raditi brzo, prije nego što se grad uništi.

Invazija tjelokradica (Invasion Of The Body Snatchers, 1978.) briljantan je SF režiji Philipa Kaufmana o prikrivenoj invaziji vanzemaljaca, savršen remake istoimenog klasika iz 1956. godine film je kakav današnji Hollywood može samo sanjati. Legendarni Donald Sutherland u borbi protiv vanzemaljskih klonova koji osvajaju Zemlju napeti je SF triler koji će vas do posljednjeg iznenađujućeg kadra držati na rubu sjedala!

BIO

Philip Kaufman je američki redatelj i scenarist koji je režirao više od 15 filmova u karijeri dugoj preko 5 desetljeća. Svog zboje svestranosti i neovisnosti često je opisivan “maverickom” čiji filmovi uvijek izražavaju osobnu viziju.

Sva prava pridržana 2020 Fantastic Zagreb Film Festival

Made with by DEMODE​​