KANIBAL – LJUBAVNA PRIČA

05.07.2014. /

 SUBOTA /

 19:00 /

 Cinestar Zagreb

ZEMLJA
Francuska / Rumunjska / Rusija / Španjolska
GODINA
2013
REDATELJ
Manuel Martín Cuenca
ULOGE
Antonio de la Tore, Olimpia Melinte, Alfonsa Rosso
ŽANR
Drama / Triler
Jezik:
-
TRAJANJE
116 min
ORIGINALNI NASLOV

Cannibal

Začudna ljubavna priča i fascinantna psihološka studija o umu jednog ljudoždera osvojila je mnoštvo nagrada u svim najvažnijim kategorijama, među kojima je i impresivna fotografija snimatelja Paua Birbe.


Carlos je najugledniji krojač u Granadi, no i tajanstveni ubojica. Ne osjeća grizodušje niti želju za pokajanjem, sve dok se u njegovu životu ne pojavi Nina. Uz nju će shvatiti težinu vlastitih nedjela i prvi put se zaljubiti. Carlos je iskonsko zlo, nesvjestan sebe, dok je Nina utjelovljenje čiste nevinosti. “Kanibal” je demonova ljubavna priča.

BIO

Manuel Martín Cuenca karijeru je započeo kao asistent redatelja, direktor kastinga i supervizor scenarija na više od petnaest filmova, suradujući s filmašima kao što su José Luis Borau, Iciar Bollain, José Luis Cuerda, Felipe Vega i Alain Tanner. Nakon redateljskih prvijenaca, predavao je režiju, pisanje scenarija i rad s glumcima na brojnim filmskim školama, poput San Antonio de los Baños (na Kubi), ECAM-u (u Madridu) te na Universidad Carlos III (također u Madridu).