MORSKA GROZNICA

09.07.2020. /

 ČETVRTAK /

 21:30h /

 Ljetna pozornica Tuškanac

ZEMLJA
Irska, UK, SAD, Švedska, Belgija
GODINA
2019.
REDATELJ
Neasa Hardiman
ULOGE
Hermione Corfield, Dag Malmberg, Jack Hickey
ŽANR
SF, mystery, triler
Jezik:
-
TRAJANJE
95 min
ORIGINALNI NASLOV

SEA FEVER

Dubine skrivaju mnoge tajne, a kada ih iznesu na površinu, platit će visoku cijenu, onu životnu. Ovaj nevjerojatno napet i uzbudljiv SF prati skupinu iskusnih pomoraca i povučenu studenticu biologije koja nikako ne uživa njihovu naklonost. Kada ekipa na pučini pronađe zlokoban virus, mlada Siobhán morat će pridobiti povjerenje tima, prije nego li bude prekasno, po sve njih.

Majstorski režiran i izuzetno uzbudljiv SF triler prati skupinu iskusnih pomoraca i povučenu studenticu biologije na ribarskoj brodici koja se na pučini susretne sa smrtonosnim misterioznim mikro bićem iz neistraženih morskih dubina Atlantika. Jedan od najhvaljenijih žanrovskih filmova godine, koji svojom pričom i atmosferom neodovoljivo priziva žanrovske klasike Johna Carpentera Stvor i Jamesa Camerona Bezdan, napetim prizorima i trilerskim obratima držat će vas na rubu sjedala do posljednjeg kadra!

BIO

Neasa Hardiman irska je redateljica, pretežno poznata po svom televizijskom radu.
Hardiman je započela karijeru producirajući brojne emisije za mrežu RTÉ u Irskoj, a od tada je radila i za britansku i za američku produkciju. Njezine televizijske uspješnice uključuju dječju dramsku seriju “Tracy Beaker Returns” (2010–2012), te uglavnom triler drame “Scott & Bailey” (2014) i “Happy Valley” (2016), “Z: Početak svega” i Marvelove “Nehumane” (2017).