NEVJEROJATNA PRIČA O DIVOVSKOJ KRUŠKI

30.06.2018. /

 SUBOTA /

 11:00 /

 Dvorana Muller, Kino Europa

ZEMLJA
Danska
GODINA
2017
REDATELJ
Amalie Næsby Fick, Jørgen Lerdam
ULOGE
Alfred Bjerre Larsen, Liva Elvira Magnussen, Peter Frödin
ŽANR
Animirani / Obiteljski
Jezik:
-
TRAJANJE
79 min
ORIGINALNI NASLOV

Den utrolige historie om den kæmpestore pære

Život mirno prolazi dok Prugica i Sebastijan ne pronađu poruku u boci u gradskoj luci. Poruku je poslao gradonačelnik koji se javlja s Tajanstvenog otoka gdje je došao do velikog otkrića. Film je snimljen prema istoimenoj dječjoj slikovnici i posebno je prikladan za dobnu skupinu 4-10 godina. Zabavna danska animirana filmska avantura oduševit će vaše mališane.

Zabavna danska animirana filmska avantura oduševit će vaše mališane. Prugica i Sebastijan u avanturi života u kojoj njihovo prijateljstvo mora biti dovoljno jako da prebrodi izazove koje ih čekaju. A tu je naravno i divovska kruška! Tate i mame povedite svoje klince u Kinu Müller (Kino Europa)! Ulaz je besplatan, a svoju rezervaciju preuzmite na vrijeme u kinu Europa.

BIO

Amalie Næsby Fick je redateljica poznata po svom radu na Nevjerojatna priča o Divovskoj kruški (2017), Ztriwer (2017) i Go’ morgen Danmark (1996).
Jørgen Lerdam pe poznati redatelj i animator, poznat po svom doprinosu filmovima poput Niko 2-Little Brother, Big Trouble, Nevjerojatna priča o divovskoj kruški.