VRATA U DRUGI SVIJET

03.07.2021. /

 SUBOTA /

 21:30 /

 Ljetna pozornica Tuškanac

ZEMLJA
SAD
GODINA
2021.
REDATELJ
Saman Kesh, Jeff Desom, Dugan O'Neal
ULOGE
Kathy Khanh, Julianne Collins, Aric Floyd
ŽANR
SF
Jezik:
Engleski
TRAJANJE
84min
ORIGINALNI NASLOV

DOORS

Kada se širom svijeta pojave milijuni tajanstvenih vrata koja vode u druge dimenzije, čovječanstvo žuri pronaći objašnjenje za ove misteriozne događaje. Hoće li odgovor biti pronađen dok se u kolopletu bizarnih događaja preispituje vlastito postojanje i narav stvarnosti? Vrata u drugi svijet omnibus je prilično rijetke vrste: svaka od četiri epizode predstavlja jedno poglavlje unutar iste znanstveno-fantastične zamisli pretočene u SF triler dramu o nikad aktualnijoj krizi ljudske vrste.

BIO

Saman Keshavarz rođen je 8. kolovoza 1986. u Teheranu u Iranu. Samo dvije godine kasnije njegova se obitelj preselila u Kaliforniju, gdje od svoje 13. godine Saman sanja o karijeri filmskog producenta. Njegov prvi kratki film Drug of choice dobio je sjajne kritike i osvojio nagrade.

Jeff Desom je nagrađivani redatelj, scenarist i majstor vizualnih efekata koji radi na relaciji između Luksemburga i Los Angelesa Njegova najpoznatija djela su The Plot Spoiler (2006.) i Rear Window Timelapse (2012.)

Dugan O’Neal rođen je 1983. u Kaliforniji, SAD, a živi u kanjonu Topange sa suprugom i dvije kćeri. Pisac je i redatelj, poznat po djelima Dream Stupid Hype (2013), L.A. Rangersu (2013) i Corp LLC (2016).