VOZAČ

29.06.2017. /

 THURSDAY /

 21:15 /

 Tuškanac Summer Stage

COUNTRY
Great Britain
YEAR:
2017
DIRECTOR:
Edgar Wright
STARS
Kevin Spacey, Jamie Foxx, Ansel Elgort, Lily James, Jon Hamm
GENRE:
Akcija / Triler
Language
-
DURATION:
115 min
ORIGINAL TITLE

Baby driver

S glumačkom postavom prepunom zvijezda: Ansel Elgort, Jamie Foxx, Lilly James, Jon Hamm i Kevin Spacey. Baby Driver je ne samo odlično potkovan glumački i majstorski koreografiran film, nego je i vrlo vjerojatno najbolji film u karijeri Edgara Wrighta.

Film prikazuje priču o mladiću Babyju, profesionalnom vozaču, koji kroz glazbu uspijeva završiti svoje poslove bijegova u kriminalnom podzemlju. Nakon što prihvati riskantan posao od tajnovitog gangstera (Kevin Spacey), stvari se zakompliciraju i on mora pobjeći. Sa svojom curom uz sebe i glazbom u rukama, Baby mora iskoristiti svoj unikatan set vještina kako bi ga izvukle iz podzemlja.

BIO

Edgar Howard Wright (rođen 18. travnja 1974.) je engleski redatelj, scenarist, producent i glumac. Najpoznatiji je po svojoj humorističnoj filmskoj trilogiji “Three Flavours Cornetto” koju čine “Shaun of the Dead” (2004), “Hot Fuzz” (2007) i “The World’s End” (2013), koje je radio sa stalnim suradnicima Simonom Peggom, Nirom Park i Nickom Frostom. Također je surađivao s njima kao redatelj na televizijskoj seriji “Spaced”.