CRNE DUŠE

28.06.2015. /

 SUNDAY

 21:15 /

 Tuskanac Summer Stage

COUNTRY
Italy
YEAR:
2014
DIRECTOR:
Francesco Munzi
STARS
Marco Leonardi, Peppino Mazzotta, Fabrizio Ferracane
GENRE:
Akcija / Drama / Gangsterski
DURATION:
103 min
ORIGINAL TITLE

ANIME NERE / BLACK SOULS

STORY

Na 5. Fantasticu ne smijete propustiti CRNE DUŠE (ANIMA NERE) krvavu mafijašku eps-ku krimi dramu s Calabrese začinom! Briljantan film Francesca Munzija snimljen prema stvarnim događajima duboko je emotivan, potresan te brutalno realističan i tragičan. Ovu spektakularnu sagu o obitelji Carboneu, koja je na Mostri osvojila Nagradu za režiju već zovu i KUMOM 21.stoljeća!

Film se fokusira na obitelj Carbone u kojoj je troje braće; Luigi (Marko Leonardi) i Rocco (Peppino Mazzotta) koji su upleteni u obiteljski posao međunarodne tr-govine drogom, dok se Luciano (Fabrizio Ferracane) ostao baviti uzgojem koza u gradu njihovih predaka Africo, u udaljenim Aspromonte planinama na Jonskom moru. Lucianov 20-godišnji sin Leo (Giuseppe Fumo) nema previše poštovanja prema očevom jednostavnom načinu života i umjesto toga idealizira svoju dvojicu ujaka/mafijaša i njihov stil života. Kada Leo napravi nered u lokalnom baru, a koji je u vlasništvu suparničke obitelji, njegovi bezobzirni postupci ponovno zapale vatru dugogodišnje krvne svađe i pokrenu tragičan niz događaja s krvavim završetkom.

BIO

Francesco Munzi rođen je 1969. godine u Rimu. Režiser je i pisac, poznat po filmov-ima Anime nere (2014), Saimir (2004) i Il resto della notte (2008).

Fantasti Zagreb Film Festival 2020 All rights reserved

Made with by DEMODE​​