VRATA U DRUGI SVIJET

03.07.2021. /

 SUBOTA /

 21:30 /

 Ljetna pozornica Tuškanac

ZEMLJA
SAD
GODINA
2021.
REDATELJ
Saman Kesh, Jeff Desom, Dugan O'Neal
ULOGE
Kathy Khanh, Julianne Collins, Aric Floyd
ŽANR
SF
TRAJANJE
84min
ORIGINALNI NASLOV

DOORS

SINOPSIS

Kada se širom svijeta pojave milijuni tajanstvenih vrata koja vode u druge dimenzije, čovječanstvo žuri pronaći objašnjenje za ove misteriozne događaje. Hoće li odgovor biti pronađen dok se u kolopletu bizarnih događaja preispituje vlastito postojanje i narav stvarnosti? Vrata u drugi svijet omnibus je prilično rijetke vrste: svaka od četiri epizode predstavlja jedno poglavlje unutar iste znanstveno-fantastične zamisli pretočene u SF triler dramu o nikad aktualnijoj krizi ljudske vrste.

BIO

Saman Keshavarz rođen je 8. kolovoza 1986. u Teheranu u Iranu. Samo dvije godine kasnije njegova se obitelj preselila u Kaliforniju, gdje od svoje 13. godine Saman sanja o karijeri filmskog producenta. Njegov prvi kratki film Drug of choice dobio je sjajne kritike i osvojio nagrade.

Jeff Desom je nagrađivani redatelj, scenarist i majstor vizualnih efekata koji radi na relaciji između Luksemburga i Los Angelesa Njegova najpoznatija djela su The Plot Spoiler (2006.) i Rear Window Timelapse (2012.)

Dugan O’Neal rođen je 1983. u Kaliforniji, SAD, a živi u kanjonu Topange sa suprugom i dvije kćeri. Pisac je i redatelj, poznat po djelima Dream Stupid Hype (2013), L.A. Rangersu (2013) i Corp LLC (2016).

Sva prava pridržana 2020 Fantastic Zagreb Film Festival

Made with by DEMODE​​