KOMA DAN!

26.06.2015. /

 PETAK /

 21:30 /

 Ljetna pozornica Tuškanac

ZEMLJA
Južna Koreja
GODINA
2014
REDATELJ
KIM Seong-Hun
ULOGE
LEE Sun-kyun, CHO Jin-woong
ŽANR
Akcija / Crna komedija / Triler
Jezik:
-
TRAJANJE
119 min
ORIGINALNI NASLOV

A hard day

Detektiv Go Geon-soo ima loš dan: ostavila ga je žena, ured mu pretresa Unutarnja kontrola, na putu na majčin sprovod pregazi čovjeka… i još mu puknu vezice na ci-pelama! Ajd da nije bilo svjedoka nesreće bio bi to samo jako loš dan, a ovako je KOMA DAN! I tek je počeo! Višestruko nagrađivan film majstorski balansira između vrhun-ske akcije, policijskog trilera i crne komedije i niti sekunde ne prestaje biti suludo zabavan ali i silno napet i uzbudljiv. Pun neočekivanih obrata i uzbudljivih situacija gledatelja zgrabi na samom početku i ne pušta do odjavne špice. KOMA DAN! je najuz-budljivijih filmskih 24 sata koje ste ikada vidjeli!

Na povratku s majčine sahrane, specijalni detektiv Gun-Su sudjeluje u nesreći te na licu mjesta ubije čovjeka. Kako bi prikrio zločin, skriva tijelo u lijes svoje ma-jke. Nekoliko dana kasnije, Gun-Suov zločin se pojavi u policijskoj bazi podataka i njegov partner vodi slučaj. Gun-Su je pod sve većim pritiskom jer njegov partner polako otkriva sve više detalja o nesreći.

BIO

Seong-Hoon Kim rođen je 20. veljače 1971. godine u Južnoj Koreji. Taj pisac i redatelj poznat je po filmovima Kkeut-KKA-ji-gan-da (2014.), Geu Nom-Eun meot-ISS-eoss-da (2004.) i Ae-jeong-gyeol-pil-i doo nam-ja-e-ge mi-chi-neun yeng-hyang (2006.).